Asley Donald

Manipulátory v továrnách byly používány od poloviny 20. století. Tato zařízení jsou automatizovaný mechanismus vybavený speciálním výrazným nástrojem - tzv. "Rukou" manipulátoru. Tato "ruka" slouží také jako hlavní aktivní tělesa pro různé účely. Pokud se jedná o svařovací robot, manipulační rameno provádí svařovací operace, pokud je robot stohovač, ruka slouží k pokládání a balení výrobků. Samozřejmě, princip manipulátoru závisí na jeho programování a vybavení.

Řada robotických manipulátorů rychle získává dynamiku. Dnes existuje 30 typů manipulátorů. Výrobní společnosti průmyslové robotiky představují své vynálezy, od univerzálních manipulátorů až po tvarovky hotových výrobků. Tato zařízení jsou mnohem cenově dostupná, než se zdá, a dokonce i dnes průměrný podnik za rok si může dovolit koupit pár podobných mechanismů za průměrnou cenu 2 500 USD za kus.
Začněte s univerzálními robotovými manipulátory. Univerzální průmyslové roboty jsou špičkové technologie, které slouží k řešení problémů spojených s automatizací výroby. Používají se hlavně ve strojírenství a metalurgii pro svařování, řezání, údržbu strojů, lakování, leštění, povrchové úpravy, obrábění, distribuci lepidla a plniv, plazmové postřikování, stěhování zboží a paletizace.

Asley Donald - https://figshare.com/authors/Asley_Donald/6008027
First of all, a qualified doctor will always ask the patient the presence of diseases