Molts somien amb treballar a Google

Molts somien amb treballar a Google. No és fàcil arribar-hi, de vegades pot passar només sis mesos per a les entrevistes. Però encara que estiguessis allà, fins i tot si era intern, es pot celebrar guanyant el premi. Els empleats de l'empresa asseguren que Google no només paga bé, sinó que també s'enfronta ansiosament als que han estat domats. Dades interessants sobre Google 13 dades interessants sobre Google 1. Treballant a Google, podeu trobar-vos assegut al costat d'una celebritat. "Acabo de llegir el llibre O'Reilly (Tim O'Reilly, el famós editor nord-americà de llibres d'ordinador), quan de sobte em va sorprendre que l'autor estava assegut a sis peus de distància", va dir Ken Fishkin, un desenvolupador a temps complet.


Treballs a Google 2. A les oficines de Google, els empleats poden menjar de franc, utilitzeu la rentadora, el rentavaixella, la dutxa, la televisió i els taquilles. Per tant, si voleu, podeu viure a la feina sense renunciar a res. Tot i que les autoritats no aproven això. Menjar a Google 3.
Quan el primer iPhone es va introduir el 2007, molts desenvolupadors de Google van seguir el seu èxit tan estretament com els empleats d'Apple, ja que les moltes funcions de l'iPhone 1 es van construir a l'API de Google, per exemple, Google Maps, calendari, YouTube, Gmail i molt més. 4. A l'inici de la història de Google, tot el mobiliari de la companyia era d'IKEA, perquè els fundadors de la companyia van intentar estalviar diners i, per tant, van comprar els mobles més barats que podien trobar. Recepció a Google 5. Fins i tot en els albors de la història de Google, una empresa podria beure alcohol a la feina. Per descomptat, de vegades. Per exemple, per celebrar el llançament de les noves funcions, Milestone, Achievement o Tuesday. La beguda més popular va ser Jägermeister shots. 6. Cada 12 mesos, els empleats poden sol·licitar un nou telèfon intel·ligent, tot i que, per regla general, ja es presenten amb ells per a les vacances. Qualsevol regal de l'empresa es pot vendre o publicar, de manera que tots els familiars dels "nuglers" es subministren amb telèfons intel·ligents a la seqüència ... Tot i que la majoria dels empleats de la companyia envien els telèfons antics a la cistella de residus. 7. A l'oficina de Nova York hi ha diapositives, màquines escurabutxaques per a "Pacman", una paret d'escalada i una sala "Lego" ... I tot això només està en una sola planta. "Probablement, pensa en com aconseguim seguir treballant al mateix temps? Hehe. Fem el treball a temps, i això ens motiva a ser encara més executiu, perquè l'empresa pugui sentir-nos orgullosos ", - Ridzhul Razhdan, intern. L'habitació "Lego" a Google 8. Durant 10 anys, Google paga la meitat del salari a les famílies dels empleats morts i també paga un estipendio als seus fills mentre obtenen una educació. I encara els nens poden passar una formació gratuïta en la disciplina que els interessa.
9. "Després de treballar allí, seria difícil adaptar-me al medi ambient en qualsevol altra empresa. A Google, no utilitzo la meva cartera, llevat que passeig amb amics o familiars ", diu un dels interns. 10. L'alimentació mai no acaba aquí. A la cafeteria, on es serveix menjar orgànica, es pot perdre, és genial. Les persones que vénen aquí per primera vegada sovint són commocionades per tal abundància. "Em vaig quedar en un bon hotel, però el menjar que es va servir al restaurant local no era adequat per als cuiners de Google", - Soumia K., un subscriptor de Quora. 11. Els empleats de Google des de i cap al treball es lliuren gratuïtament en taxi i la distància del viatge no importa. 12. Hi ha dies en què totes les oficines de Google es vesteixen amb els símbols de la Copa del Món

https://s3.ap-south-1.amazonaws.com/writerspoint/Guidelines+how+us+Essay+Writing+Service.pdf
https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/writerly/Best+Essay+Writing+Service+in+2019.pdf
https://s3-ap-northeast-1.amazonaws.com/tokiopapers22/College+Admission+Essay+Writing+Service.pdf
First of all, a qualified doctor will always ask the patient the presence of diseases